Förbättrat utseendet på bloggen

[lang_sv]Jag har länge planerat att göra en totalrenovering av min hemsida men tiden vill inte riktigt räcka till. Men idag har jag i alla fall tagit steget vidare till RapidWeaver 3.5 för min hemsida. Den enda visuella förändringen just nu är att arkiv och permalinks för bloggen ser snyggare ut. Tidigare var deras utseende helt ”unikt” men nu smälter dom ihop med resten av hemsidan.[/lang_sv]

[lang_en] I have since a long time ago planned to completely refurbish my website but I never seem to get any time over to finish it. But today I have at least taken the step to RapidWeaver 3.5 for my website. The only visual change is that archives and permalinks in my blog looks better. Before they had a ”unique” appearance but now they share the appearance with the rest of the site.[/lang_en]

Kommentarer är avstängda.