High-Light v1.1 släppt

[lang_en]Today I pushed a new version of High-Light out. Version 1.1 introduces one major update and a few minor ones. The big change is that source-highlight v2.5 is now bundled inside the plugin so you do not need to install it separately anymore.

Here is the full list of changes:

  • source-highlight v2.5 bundled inside the plugin.
  • New setting for defining how many spaces that is used to replace tabs.
  • Updated settings panel.

Go grab your copy now. If you have installed High-Light before make sure you open the settings panel and make sure that the you uncheck the ”Use external binary” option if you want to use the bundled version.[/lang_en]
[lang_sv]I dag har jag släppt en ny version av High-Light. Version 1.1 innehåller en stor uppdatering och några små. Den stora uppdateringen är att source-highlight v2.5 numera ingår i plugin:et så du behöver inte längre installera det separat.

Här är hela listan på förändringar:

  • source-highlight v2.5 ingår i plugin:et.
  • Ny inställning för att definiera hur många mellanslag som ska användas för att ersätta tabbar.
  • Uppdaterad inställningspanel.

Gå och hämta din kopia nu. Om du har installerat High-Light förut så se till att du öppnar inställningspanelen och ser till att avmarkera ”Use external binary” om du vill använda den integrerade versionen.[/lang_sv]

No comments

Leave a Reply

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.