ScribeFire

[lang_sv]Fick ett tips via RealMac Softwares forum idag om ett alternativt sätt att skriva inlägg i min blogg med ett tillägg till Firefox som heter ScribeFire. Nyfiken som jag är så måste det naturligtvis testas 🙂 så det här är skrivet med ScribeFire. Det ser faktiskt ut att kunna vara ett verktyg som jag kommer att gilla. Synd bara att det inte är ett tillägg till Safari för jag har faktiskt börjat gilla den webbläsaren mer än Firefox, vilken alltid har varit min favorit men allt eftersom tiden gått tycker jag att den börjar bli mer och mer ”bloatware” och minnesutnyttjandet blir större och större.

Men nog om Firefox, det här skulle handla om ScribeFire 🙂 Jag ska ge det några inlägg till för att se om jag fortfarande gillar det. Men hitills så verkar det ”slimmat” och har precis vad jag behöver. Om du inte har prövat det så testa att installera det. Du kanske gillar det ;)[/lang_sv]

[lang_en]Got a tip today in the RealMac Softwares forum about an alternative way to write in your blog using a Firefox extension called ScribeFire. Since i’m curious by nature it had to be tested 🙂 so this post is written with ScribeFire. It actually looks like a tool I can like and use. It’s just a pity that it isn’t an extension to Safari because I have actually started to prefer that browser over Firefox, which has always been my favourite but with time I think it has started to become more and more ”bloatware” with increasing memoryfootprint.

But enough about Firefox, this is about ScribeFire 🙂 I’m going to give it a few posts to see if I still like it. But so far it looks ”slick” and has just about what I need. If you haven’t tried it yet go ahead and install it. You might like it ;)[/lang_en]

Kommentarer är avstängda.