Dags för en ny look och @stash v1.1

[lang_en]Today it is time for the unveiling of two things, a new look for my website and the release of @stash v1.1. This means that it is now possible to purchase a license for @stash and start using all it’s features for an unlimited time. And I can go back and start planning for new exciting features 🙂

The license generation for @stash is automated and you should recieve a license shortly after you have completed the transaction with PayPal. But since this is a brand new setup for me there could be some slight disturbances during the first days. If you have completed a transaction and you haven’t recieved a license within a few hours (don’t forget to check your spamfolder just incase) please contact me by mail and I will look into it. I will usually respond within 24 hours but sometimes it may take a little longer, especially if you are located outside of Europe and it is a weekend.[/lang_en]
[lang_sv]I dag är det dags att avtäcka två saker, ett nytt utseende för min hemsida och den skarpa versionen av @stash v1.1. Det betyder att det nu är möjligt att köpa en licens för @stash och börja använda alla funktioner för en obegränsad tid. Det betyder också att jag kan börja planera för nya intressanta funktioner 🙂

Genereringen av licensen för @stash är automatiserad och du bör få din licens strax efter att du har slutfört transaktionen med PayPal. Men eftersom det här är en helt ny konfiguration så kan det vara lite driftstörningar första tiden. Om du har slutfört en transaktion och inte fått någon licens inom ett par timmar (glöm inte att kolla i din spam-katalog för säkerhetsskull) kontakta då mig via mail så ska jag kolla upp det. I normala fall så svarar jag inom 24 timmar men ibland kan det ta lite längre tid, speciellt om du befinner dig utanför Europa och det är helg.[/lang_sv]

No comments

0 kommentarer till “Dags för en ny look och @stash v1.1

  1. Sten "fattar inget" Andersson skriver:

    Hej Nilsson
    Det var ett tag sedan men nu har jag skrivit en rad var rädd om dig och hälsa

    Sten

  2. Nilrog skriver:

    Hej Sten. Vad trevligt att du har hittat hit 🙂 Ett längre mail kommer strax till din inbox.

Leave a Reply

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.