Det är jul…

[lang_en]…to celebrate this and my birthday, which happens to be today, I have decided that from today until the end of christmas day, CET, there will be a special discount on @stash. During this week the already low price will be reduced with 20% so if you have been thinking about buying a license, now is a very good opportunity.

Head on over to the store and buy your license while this offer lasts…with the start of 2008 I will be making a small adjustment on the price tag for @stash in USD due to a falling exchange rate, unless it improves by then.

Buy your @stash license…[/lang_en]
[lang_sv]…och för att fira det och min födelsedag, som råkar vara i dag, har jag bestämt mig för att erbjuda en julrabatt på @stash från och med i dag till och med juldagskvällens slut, svensk tid. Under den här veckan kommer det redan låga priset att sänkas med ytterligare 20% så om du har funderat på att köpa en licens kommer nu ett ypperligt tillfälle.

Gå till min affär och köp din licens innan erbjudandet försvinner…när 2008 börjar så kommer jag att göra en liten justering på priset iför @stash i dollar pga. sjunkande dollarkurs, ome den inte hinner återhämta sig.

Köp en licens för @stash…[/lang_sv]

No comments

Leave a Reply

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.