Grabben, var är du?

[lang_en]Some of you may have wondered where the heck I disappeared to so suddenly a few weeks ago. Some people have sent me questions by mail that have not been answered and i’m currently going through the backlog to see if there is anything I have missed. The reason behind my sudden disappearance is simple…[/lang_en]
[lang_sv]Undrar ni vart tusan jag tog vägen när jag försvann så plötsligt för några veckor sedan? En del har skickat frågor till mig via mail som inte har blivit besvarade och jag går för närvarande igenom min mailbox för att se om jag har missat någonting. Anledningen till mitt försvinnande är enkelt…[/lang_sv]

[lang_en]We have been on route to having our first child this May and almost three weeks ago I got the call I was waiting for at work. So we headed in to the hospital and our son, Oliver, was born on May 9 at 23:19 CET.[/lang_en]
[lang_sv]Vi har gått i väntans tider efter vårt första barn nu i Maj och för nästan tre veckor sedan så fick jag samtalet till jobbet som jag har väntat på. Så vi åkte in till BB och vår son, Oliver, föddes den 9:e Maj kl. 23:19.[/lang_sv]

Oliver, 1 dag gammalOliver, 10 dagar gammal

[lang_en]We hit some ”roadbumps” shortly after the birth so we had to stay in hospital for a while longer than enticipated. But we are at home now and both mother and son are alright.

PS: Expect some plugin news within the next few days. DS.[/lang_en]
[lang_sv]Vi stötte tyvärr på några små ”gupp i vägen” strax efter förlossningen som gjorde att vi var tvungna att stanna kvar på sjukhuset lite längre än planerat. Men vi är hemma nu och både mor och son mår bra.

PS: Inom några dagar kommer det lite nyheter på plugin-fronten igen. DS.[/lang_sv]

No comments

0 kommentarer till “Grabben, var är du?

 1. Dieter Koehler skriver:

  Best wishes to your family. Nice to hear that son and mother are alright. That is most important thing. I know how happy you are! I felt the same a few years ago!

  sincerely Dieter

 2. nilrog skriver:

  Thanks! Yes, it’s was/is a great feeling of joy when he entered our lives. And seeing him growing and making progress makes every day a happy one 🙂

  /Roger

 3. Tobbe skriver:

  Hallå kusin å grattis ännu en gång
  Hälsningar från ettsoligt luleå
  Tobbe med familj

 4. nilrog skriver:

  Tack!

  Hoppas ni har det bra uppe i norr. Här har värmen och solen äntligen kommit tillbaka och snart är det dags för semester 🙂

  /Roger

Leave a Reply

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.